Bajs som kosttillskott

Varför inte börja en blogg om Hälsokost och kosttillskott med frågan om det som så många avfört så länge nämligen bajs. Bajs har säkert i långa tider varit ett mycket värdefullt kosttillskott för många djurarter men även för människan. Björnar kan ses sätta i sig andra björnars bajs lite då och då, men antagligen är det inte för tilltuggets kulinariska egenskaper eller gastronomiska kvaliteter som bajsförtäringen äger rum, nejdå.

 

Bajs kan nämliigen ge värdefulla enzymer men det värdefullaste av allt kanske är att en färsk och fräsch bajskorv innehåller ett brett spektrum av bakterier, men på grund av bajsets känsliga struktur så förstörs bakterierna redan tidigt i magsäcken då den starka saltsyran dödar de stackars bakterierna från den färska klubban. Det är således ganska meningslöst att äta bajs som kosttillskott. Det finns bättre och effektivare vägar att tillgodogära sig bajsets helbrägdagörande effekter.

 

Bajs i tredje ögat

Att få bajs uppsprutat i stjärten har visat sig kunna ha undergörande egenskaper även om det till och från rådit brist på donationer av färsk fräsch klubba. Vetenskapsradion har tillägnat ett långt reportage

 Whey fights fat

 

Transplantationen av Bajs kan bota diabetes (Vetenskapsadion)

Det är således inte bara Whey Proteinpulver  Vassleprotein som kan råda bot på fetmaepidemnin och det metabola syndromets värsting - Diabetes typ 2. Utan en bajsdonation har visat sig kunna förbättra livskvaliteten för de som drabbats av diabetes typ 2, bajset har revitaliserat dem med en bätttre blodsockerkontroll och återställt delar avinsulinkänsligheten vilket gjort att de kunnat sänka sina doser av kemiska mediciner, allt tack vare bajset. Hooly shit!

Donerat bajs ger friska tarmar Forskning och framsteg

Donerad avföring botar sjuka  DN

Inför denna nyheten  så faller det sig ganska platt att gammelmedias tidningar kräver betalt för länkarna som föder dem. Men iofs inte underligare än att alkisen vill habetalt för sin yrkesmässiga provsmakning eller kräver lön för att gå till länkarna.

 

Någon måste börja tala ut om bajsets fördelar även internationellt - Someone has the guts to do it.

 

 

9 jan 2013