Online Handel

Online Handel

... eller Köp på nätet som man också säger bara växer och växer från år till år. Med fler och fler aktörer på en marknad som än så länge växer kan alla samsas någorlunda, men när den inte gör det längre så väntas nog ett betydligt kärvare klimat. För på nätet kan man prisjämföra på ett sätt idag som man egentligen aldrig kunnat gjort tidigare.

 

Hälsokost butiker

... eller så kallade webbutiker med hälsokost på nätet har det inneburit en ökad konkurens som aldrig sett tidigare, men delar av marknaden för s.k. Hälsokost har också tagits över av tex säljare av proteinpulver och träningsrelaterade produkter, vilket gjort att gränserna mellan vad som verkligen är hälsokost och vad som kallas kosttillskott suddats ut ganska så ordentligt, för alla vill ju få oss att tro att just deras kosttillskott också är hälsokost, men är det verkligen det? Hälsokost butik - Köp på nätet analyserade Craze affären vilket också Kosttillskott gjort, liksom vi gjorde i tidigare inlägg

Kanske blir också danserna vildare i en växande marknad men vi kan ju alla fråga oss vad som händer när den krymper. Handel Online har kommit för att stanna.

Det är dock intressant att se att stora handlare omger sig med bloggportaler och att bloggarna inte sällan ligger före själva Ebutiken när det gäller flera centrala sökningar. Hos MM Sports ser vi til exempel bloggen om Kosttillskott Hälsokost  (Kosttillskott) som dag efter dag har höga placeringar när man googlar, men aktiviteten har iofs inte varit så hög den senaste.

 

Protein köps också mer och mer på nätet trotts att det kan vara stora skrymmande paket, så visst måste det löna sig, frågan är väl närmast hur hållbart det kan anses vara i längden. Hursomhelst är det inte bara handeln som ökar om kosttillskott och hälsokost det gör också den faktamässiga informationen om Whey Proteinpulver, Kasein och men också hur man utövar Styrketräning.

 

Proteinpulver

 

 

12 aug 2013